Wie is Room To Bloom?

Room To Bloom, voorheen First Student Flats is een professioneel vastgoedkantoor dat al meer dan 20 jaar kwalitatieve studentenkamers, studio’s en hippe koten aanbiedt aan studenten en starters tegen correcte prijzen. Onze missie bestaat eruit jouw studententijd nog aangenamer te maken door te voorzien in een comfortabel verblijf te midden van de bruisende studentenbuurt dat je aanmoedigt om van je studies een succes te maken! Is Antwerpen jouw als studentenstad op het lijf geschreven dan is Room To Bloom jouw partner. De enorme diversiteit, het bewustzijn en de creativiteit van zijn inwoners wenst Antwerpen als studentenstad uit te dragen naar al haar studenten. Het beleid laat de studenten toe om Antwerpen op zijn best te beleven en dat gelijk het beste in de studenten naar boven haalt.  

Ons aanbod en service stellen we niet alleen ter beschikking van studenten. Ook jonge starters, zij die hun studentenstatus reeds ontgroeid zijn, kunnen terecht bij Room To Bloom. Want waarom zou je Vlaanderens poort naar de wereld verlaten na een aangename studententijd?  

Waarom jouw toekomstige woonst in het Antwerpse huren bij Room To Bloom? Vanaf het begin is service verlenen altijd één van de belangrijke punten geweest. Wij van Room To Bloom regelen het papierwerk en zetten ons in voor het beheer en onderhoud van de verhuurde gebouwen. Naast deze activiteiten vinden wij het bij Room To Bloom van groot belang het contact met de studenten te onderhouden. Op weekdagen kan je bij ons terecht tussen 9 uur en 17 uur. Voor dringende zaken staat ons dynamisch team voor je klaar, dit 24/24 en 7 dagen op 7. Jijzelf hoeft je ook niets aan te trekken van technische mankementen, hiervoor hebben we een full - time klusjesman die deze problemen voor jou in een mum van tijd oplost. Onze studentenkamers, flats en studio’s zijn allemaal voorzien van een kwaliteitslabel en voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden. Tegelijkertijd ziet ons team erop toe dat het huisreglement wordt nageleefd. Tot slot fungeert Room To Bloom ook als controlefunctie, … wat ouders nog steeds op prijs stellen. Kortom, Room To Bloom is het surrogaat voor de goede, oude kotmadam.