D003

Rodestraat 19-23, 2000 Antwerpen
 Niet beschikbaar
€ 475 / maand
30
Basic
0
Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te Antwerpen

Geïnteresseerd in deze flat? Neem gerust contact op.

Reviews

Flat reviews:

Toen ik van mijn Erasmus-uitwisseling in Duitsland terugkwam, moest ik plots een nieuwe studio zoeken, omdat mijn vorige volledig gerenoveerd zou worden. Elke dag naar Antwerpen pendelen was voor mij geen optie. Daarom snuisterde ik vanuit het buitenland intensief verschillende vastgoedwebsites af. Uiteindelijk kwam ik bij Room to Bloom terecht. Ik nam via mail contact op en legde een afspraak in de kerstvakantie af.

 

De correcte, duidelijke en hartelijke service van de medewerkers overtuigde me meteen. Ik bezocht enkele studios en raakte onmiddellijk onder de indruk van de mezzanine in D003. Het woonconcept sprak me zodanig aan dat ik geen moment twijfelde om het contract te tekenen. Spijt van mijn beslissing heb ik nog niet gehad. Integendeel.

 

Natuurlijk word je al eens met kleine gebreken geconfronteerd, maar steeds waren de medewerkers van Room to Bloom daar om de probleempjes op te lossen. Zowel via mail als per telefoon krijg je uitzonderlijk snel antwoord. Room to Bloom speelt actief op de ongemakken van de huurder in. Bovendien biedt het kantoor alleen maar kwalitatief hoogstaande studentenkamers aan. Dat zorgt natuurlijk voor een iets hoger prijskaartje, maar dat is zowat het enige negatieve puntje dat ik kan aanhalen. Wie op zoek is naar kwaliteit in combinatie met een perfecte dienstverlening, is bij Room to Bloom zonder twijfel aan het juiste adres.

door Laurens Soenen