Reviews

Minderbroedersrui 15 - renovatieproject - startersflats

I really love the apartment. Room to bloom did so great job. I’m so excited to living there! And also thanks to technical workers. 

 
door Lydia Kim
, Minderbroedersrui 15
Italiëlei 54 bemeubelde studentenkamer kot Antwerpen

Bedankt voor de vlotte afhandeling, niks dan respect en lof voor jullie organisatie. 

Nogmaals dank en wie weet wat de toekomst brengt.

Francis

door Pollet
Flat: Kamer 5
, Italiëlei 54
Blindestraat 20 - nieuwbouwproject - studentenstudio's en starter flats - unieke locatie, luxe afwerking - centrum Antwerpen

Bedankt voor de goede service en het mooie kot waarin we 3 jaartjes mochten verblijven. Spijtig dat we afscheid moeten nemen van ons kot! 

door Karen Van Dessel
Flat: Flat 1.4
, Blindestraat 20
Paardenmarkt 97 - gemeubelde studio voor 2 personen - centrum Antwerpen

Nogmaals dank voor wat jullie gedaan hebben en onze kinderen zo goed ondersteund hebben zullen we niet snel vergeten.

En ook een dikke pluim voor de klusjesman Gerd die steeds paraat staat, mercie

door fam. Jansen
Flat: Flat 6
, Paardenmarkt 97
Gratiekapelstraat 6 - Nieuwbouw - studio voor 2 personen - centrum Antwerpen

Ik wil jullie over het algemeen ook even bedanken voor de service van de afgelopen 3 jaar dat Morane en ik hier op kot hebben gezeten. Bij elk klein ‘probleempje’ kregen we meteen respons (gaande van kapotte lampen tot geluidsoverlast) en werd een oplossing geboden. Bedankt hiervoor!

door Olivia & Morane
Flat: Studio 1.1
, Gratiekapelstraat 6
Rodestraat 17

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Room to Bloom en heb jullie ook al aan diverse ouders aangeraden wiens kinderen op kot wensen te gaan in Antwerpen.

door Fam. Boelen
Flat: 1V3
, Rodestraat 17
Rodestraat 19

Ik heb hier 2 jaar samen met mijn zus op kot gezeten. Blij dat we beide een eigen slaapkamer hadden, maar dat er wel genoeg ruimte was om gezellig samen te eten of films te zien. We hebben nooit problemen gehad met Room to Bloom, wat ik niet zo kan zeggen van onze vorige kotbazen... Een hele opluchting dus om hier altijd op beide oren te slapen. Normaal gezien ging ik dit schooljaar niet meer op kot gaan, maar vanwege onvoorziene omstandigheden moest ik toch nog een kot vinden (terwijl het al midden juli was). Ik ben direct naar het kantoor van Room to Bloom gestapt en vroeg welke koten ze nog beschikbaar hadden. Ik heb direct rondleidingen gekregen en heb het contract van mijn toekomstig kot getekend binnen het uur. Als er problemen waren, stonden ze direct voor ons klaar. Zo hebben we één keer enorm last gehad van lawaaioverlast. Ik stuurde rond 2:00 's nachts een mailtje, waarvan ik had verwacht dat Room to Bloom 's ochtends pas zou reageren. Om 2:02 kreeg ik een mailtje terug met de melding dat ze de nachtwacht gingen sturen. Ik ben blij dat ik nog een jaartje bij Room to Bloom mag blijven!

door Emma
Flat: D202/203
, Rodestraat 19-23
Blindestraat 20 - nieuwbouwproject - studentenstudio's en starter flats - unieke locatie, luxe afwerking - centrum Antwerpen

Nogmaals merci voor afgelopen 1,5 jaar. Wij zijn echt dankbaar voor de goede service en persoonlijke benadering. Het was de ideale woning om met z'n 2tjes op te starten.

door Mohamed en Hanane
Flat: Flat 0.8
, Blindestraat 20
Blindestraat 22 Studio Studenten Antwerpen kot bemeubelde studio

Ik heb het wat laten aanslepen maar wou een bedank-mail sturen voor het excellent werk.
Een warme douche met dit weer is super aangenaam, dus bedank de klusjesman namens mij zeker. Zeer goed werk geleverd.
Verder wil ik ook nog mijn dank uitten over het Sinterklaas bezoek van een paar weken terug, ook dat was een aangename verassing.
Ik weet dat het wat 'cheesy' is maar jullie mogen gerust weten dat dit één van de beste huur-ervaringen is die ik al gehad heb op mijn korte tijd als student.
Zeer tevreden over de kamer, service en de vriendelijkheid in het algemeen.

door Arnout Montald
Flat: Studio 4
, Blindestraat 22
Rodestraat 19

Wij (als West-Vlamingen) waren super content van uw voortreffelijke service van uw kantoor.

U had rekening gehouden met de verplaatsing op zaterdag voor onze afspraak (zodat we dit konden combineren met de inschrijving in school).

De zeer goede rondleiding en bezichtiging, de vlotte uitleg op onze vragen,...

Zo vonden we snel een kot naar onze keuze en ook de uitleg en bespreking van het huurcontract verliep heel vlot en duidelijk!

Nogmaals een heel grote MERCI voor alles en aan de juffrouw die ons zo goed heeft begeleid :  DANK U WEL!

door Tom Lecointere
Flat: D201
, Rodestraat 19-23