Opendeurdagen

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Op zoek naar een kamer of studio vanaf september 2020? Boek dan nu een afspraak voor onze kijkdagen!

Tijdens de kijkdagen biedt Room to Bloom alle geïnteresseerden een rondleiding langs de beschikbare kamers en studio's. Kortom, ze zijn onmisbaar voor wie graag ons ruime aanbod bekijkt en vergelijkt en ervoor kiest om met een goed gevoel het academiejaar tegemoet te gaan.

De opendeurdagen vinden nu plaats (eind juni en begin juli)! Je kan ons van 9 tot 17u telefonisch contacteren om jouw plekje te reserveren. Bel ons op 03 201 83 83 en we kiezen met plezier een gepast moment met je uit voor een bezoek.

Wens je eerst meer details over het verloop van de kijkdagen of plan je liever je eigen afspraak online in? Vul dan ons registratieformulier in en je ontvangt kort daarna nog een mailtje van ons met een link naar het agenda waardoor je zelf je afspraak kan uitkiezen.  

Registreer je hier!

Geen mailtje ontvangen na registratie? Kijk dan zeker even in je reclamebox/spam of contacteer ons alsnog telefonisch of per mail om niks te moeten missen van het ruime aanbod van Room to Bloom!

 

Al benieuwd hoe het eraan toegaat op onze opendeurdagen? Kijk dan zeker eens naar het filmpje dat RTL hierover gemaakt heeft.

 

Graag tot gauw!