Opendeurdagen

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Op zoek naar een kamer of studio vanaf september 2021? Registreer u dan voor onze kijkdagen!

Tijdens de kijkdagen biedt Room to Bloom alle geïnteresseerden een rondleiding langs de beschikbare kamers en studio's. Kortom, ze zijn onmisbaar voor wie graag ons ruime aanbod bekijkt en vergelijkt en ervoor kiest om met een goed gevoel het academiejaar tegemoet te gaan. Wens je eerst meer details over het verloop van de kijkdagen of assistentie bij de procedure? Je kan ons bereiken op 03 201 83 83. 

De opendeurdagen vinden plaats in april, mei & juni. Je kan je inschrijven op onze website om jouw plekje zelf online te reserveren. 

Vul vanaf februari 2021 ons registratieformulier in en je ontvangt kort daarna nog een mailtje van ons met een link naar het agenda waardoor je zelf je afspraak kan uitkiezen. Tot die tijd is het nog even geduld, onze data zijn nog niet gekend momenteel.

Registreer je hier!

Geen mailtje ontvangen na registratie? Kijk dan zeker even in je reclamebox/spam of contacteer ons alsnog telefonisch of per mail om niks te moeten missen van het ruime aanbod van Room to Bloom!

 

Al benieuwd hoe het eraan toegaat op onze opendeurdagen? Kijk dan zeker eens naar het filmpje dat RTL hierover gemaakt heeft.

 

Graag tot gauw!