Investeren in studentenvastgoed?

Op zoek naar een investering die écht rendeert? Ga in zee met Room to Bloom, een onderdeel van Quares Student Housing. Lees hier waarom u op deze partner in studentenvastgoed kunt bouwen.

Waarom investeren in Room to Bloom?

Room to Bloom is een onderdeel van Quares Student Housing, een niet-beursgenoteerd fonds dat een vastgoedportefeuille beheert in de vijf grootste Belgische studentensteden. De Antwerpse portefeuille, Room to Bloom, wordt vanuit Antwerpen gerund door een ervaren team van vastgoedprofessionals die gespecialiseerd zijn in studentenhuisvesting.

Room to Bloom, uw garantie op rendement!

Met meer dan 25 jaar ervaring en een team dat zijn pijlen op de toekomst richt, kunt u er zeker van zijn: deze belegging zal u geen windeieren leggen. Concreet mag u een jaarlijks rendement van maar liefst 5 procent verwachten. Op dit moment heeft Quares Student Housing 718 units in portefeuille in 3 steden (Brussel, Antwerpen en Luik).

Meer weten?

Investeren vanaf € 100.000 in een gediversifieerde portefeuille

Een aandeel in Quares Student Housing (waarvan Room to Bloom onderdeel is) is vandaag ongeveer € 13.000 waard. Wij hebben de ambitie om onze vastgoedportefeuille verder kwalitatief te laten groeien. Bij nieuwe kapitaalverhogingen kan u instappen in het kapitaal met een min. van 8 aandelen. We bespreken de investeringsmogelijkheden graag persoonlijk met u.

Bekijk hier de volledige presentatie van Quares Student Housing en Room to Bloom.

Contactpersonen:

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek over uw investeringsopportuniteiten!