Naamswijziging

Stilstaan is achteruitgaan, tijden veranderen, toonaangevende trends en evoluties moeten worden aangekaart. Dit zorgt ervoor dat ook wij als organisatie mee moeten met de tijd. Mede hierdoor gooit First Student Flats het eind 2014 over een totaal andere boeg. We trekken alle registers open en kiezen voor een nieuwe naam met een daarbij horend logo en vernieuwde huisstijl. Vanaf 1 december 2014 gaat First Student Flats door het leven onder de naam Room To Bloom. Een overkoepelende onderneming die de activiteiten en service van Student Flats, Erasmus Flats, Starter Flats en Business Flats onder een dak aanbiedt. Met deze naamswijziging willen we ons niet alleen focussen op studenten maar richten we ons op een groter publiek. Ook diegenen die na hun studententijd geen afscheid kunnen nemen van bruisend Antwerpen, zij die blijven plakken in de stad en hier bijvoorbeeld hun eigen zaak starten kunnen vanaf nu terecht bij Room To bloom.  

Want geef toe, Antwerpen is een wereldstad op mensenmaat. Antwerpen is niet alleen de studentenstad bij uitstek maar is ook de uitvalsbasis voor jonge ondernemers. Antwerpen is gekend als havenstad, cultuurstad, modestad, diamantstad en voor meer dan 44 000 studenten ook als echte studentenstad. Antwerpen kneed je  alvorens ze je vormt en daar wil je toch deel van uitmaken. Wist je dat je in Antwerpen terecht kan in bijna veertig cultuurhuizen? Of je nu houdt van klassiek ballet, een museumbezoek, opzwepende dance beats of van een gezellige comedy night, cultuur troef! Naast cultuur ook geen gebrek aan sportfaciliteiten en kwalitatief onderwijs. Een ruim kwaliteitsvol aanbod van de universiteit en de vijf hogescholen zorgen ervoor dat je in Antwerpen zowat elke studierichting kan volgen. Om nog maar de zwijgen over het Instituut voor Tropische Geneeskunde, de Hoge Zeevaartschool en de Modeacademie, dewelke genieten van internationale faam. Niet alleen voor studenten is Antwerpen het walhalla van eindeloze mogelijkheden maar ook jonge ondernemers komen hier aan hun trekken. Voor hen is Antwerpen het kruispunt van professionals, waar ze dag in dag uit bestuift worden door andere creatieve en intellectuele geesten. Denk maar aan de vele hippe co - working spaces en start - ups dewelke gevestigd zijn in het Antwerpse. Uw business laten floreren start in Antwerpen.  

Kortom, zij die op zoek zijn naar een woonst in het Antwerpse om van hieruit verder te ontwikkelen en hun toekomst verder uit te stippelen kunnen terecht bij Room To Bloom. Ook voor hen die Antwerpen willen (blijven) beschouwen als veilige thuishaven, ondanks ze hun studentenstatus ontgroeid zijn is er slechts één naam om te onthouden, Room To Bloom.