Advies

Zoals het een echte kotmadam vergaat staat zij dagdagelijks met goede raad voor je klaar, zo ook Room to Bloom. Je maakt je intrede in bruisend Antwerpen, je bent nu verantwoordelijk voor een aantal zaken maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Wie herstelt mijn lekkende kraan in de badkamer? Wat met afval? Waar kan je jouw cultuurcheques gaan ophalen ... Lees meer en krijg antwoord op deze en op tal van andere vragen. 

Verzekering

Een ongelukje is snel gebeurd, daarom is het van groot belang dat je ook als kotstudent voldoende verzekerd bent.

Cultuurcheques

Zeg jij geen neen tegen een theaterstuk of dansvoorstelling? Raak jij ook geïnspireerd door een tentoonstelling? Dankzij de cultuurcheques houden prijzig toegangskaartjes je alvast niet meer tegen.

Studentenjob

Je geniet met volle teugen van jouw stukje paradijs in het mooie Antwerpen. Naast studeren, sociale activiteiten, sporten enzovoort sta je nu ook in voor het budgetbeheer.

Wat met afval?

Wie zegt dat studenten en afval een moeilijke relatie doorstaan? Nu je jouw eigen stukje paradijs in Antwerpen beheert ben je ook verantwoordelijk voor jouw afval, of toch voor een stukje.

Inbraak Preventietips

Voorkomen is beter dan genezen en een verwittigd student is er twee waard.  Hoogstwaarschijnlijk hebben jouw ouders jou alvast enkele nuttige preventietips opgesomd maar ook wij zetten ze graag nog eventjes op een rijtje.

Brand Veilig?

Het is zover, je vertoeft in het mooie Antwerpen en je hebt je eigen stekje gevonden. Voortaan is Antwerpen jouw stukje paradijs waar je jezelf helemaal naar believen kan ontwikkelen.

Klussen in een huurhuis, wie herstelt wat?

Een lekkende kraan, een kapotte lamp in de badkamer, een deur die knelt …Wie herstelt wat en betaalt ervoor? Goede afspraken maken goede vrienden.

Huurperiode

Officieel start het academiejaar op de derde donderdag van september, met de academische opening van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen.

Onderwijs in Antwerpen

Je komt terecht in één van de grootste studentensteden van België, Antwerpen. Antwerpen geniet van een goede reputatie op het vlak van kwalitatief onderwijs en is hiervoor ver buiten onze landsgrenzen bekend.