Language Switcher Fallback

Reviews

Blindestraat 20 - nieuwbouwproject - studentenstudio's en starter flats - unieke locatie, luxe afwerking - centrum Antwerpen

Bedankt voor de goede service en het mooie kot waarin we 3 jaartjes mochten verblijven. Spijtig dat we afscheid moeten nemen van ons kot! 

door Karen Van Dessel
Flat: BL20-0104
, Blindestraat 20
Gratiekapelstraat 6 - Nieuwbouw - studio voor 2 personen - centrum Antwerpen

Ik wil jullie over het algemeen ook even bedanken voor de service van de afgelopen 3 jaar dat Morane en ik hier op kot hebben gezeten. Bij elk klein ‘probleempje’ kregen we meteen respons (gaande van kapotte lampen tot geluidsoverlast) en werd een oplossing geboden. Bedankt hiervoor!

door Olivia & Morane
Flat: GR06-0101
, Gratiekapelstraat 6
Rodestraat 17

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Room to Bloom en heb jullie ook al aan diverse ouders aangeraden wiens kinderen op kot wensen te gaan in Antwerpen.

door Fam. Boelen
Flat: RO17-0103
, Rodestraat 17

Ik heb hier 2 jaar samen met mijn zus op kot gezeten. Blij dat we beide een eigen slaapkamer hadden, maar dat er wel genoeg ruimte was om gezellig samen te eten of films te zien. We hebben nooit problemen gehad met Room to Bloom, wat ik niet zo kan zeggen van onze vorige kotbazen... Een hele opluchting dus om hier altijd op beide oren te slapen. Normaal gezien ging ik dit schooljaar niet meer op kot gaan, maar vanwege onvoorziene omstandigheden moest ik toch nog een kot vinden (terwijl het al midden juli was). Ik ben direct naar het kantoor van Room to Bloom gestapt en vroeg welke koten ze nog beschikbaar hadden. Ik heb direct rondleidingen gekregen en heb het contract van mijn toekomstig kot getekend binnen het uur. Als er problemen waren, stonden ze direct voor ons klaar. Zo hebben we één keer enorm last gehad van lawaaioverlast. Ik stuurde rond 2:00 's nachts een mailtje, waarvan ik had verwacht dat Room to Bloom 's ochtends pas zou reageren. Om 2:02 kreeg ik een mailtje terug met de melding dat ze de nachtwacht gingen sturen. Ik ben blij dat ik nog een jaartje bij Room to Bloom mag blijven!

door Emma
Flat: RO19-D0202
, Rodestraat 19-23
Blindestraat 20 - nieuwbouwproject - studentenstudio's en starter flats - unieke locatie, luxe afwerking - centrum Antwerpen

Nogmaals merci voor afgelopen 1,5 jaar. Wij zijn echt dankbaar voor de goede service en persoonlijke benadering. Het was de ideale woning om met z'n 2tjes op te starten.

door Mohamed en Hanane
Flat: BL20-0008
, Blindestraat 20
Blindestraat 22 Studio Studenten Antwerpen kot bemeubelde studio

Ik heb het wat laten aanslepen maar wou een bedank-mail sturen voor het excellent werk.
Een warme douche met dit weer is super aangenaam, dus bedank de klusjesman namens mij zeker. Zeer goed werk geleverd.
Verder wil ik ook nog mijn dank uitten over het Sinterklaas bezoek van een paar weken terug, ook dat was een aangename verassing.
Ik weet dat het wat 'cheesy' is maar jullie mogen gerust weten dat dit één van de beste huur-ervaringen is die ik al gehad heb op mijn korte tijd als student.
Zeer tevreden over de kamer, service en de vriendelijkheid in het algemeen.

door Arnout Montald
Flat: BL22-0301
, Blindestraat 22
Rodestraat 19

Wij (als West-Vlamingen) waren super content van uw voortreffelijke service van uw kantoor.

U had rekening gehouden met de verplaatsing op zaterdag voor onze afspraak (zodat we dit konden combineren met de inschrijving in school).

De zeer goede rondleiding en bezichtiging, de vlotte uitleg op onze vragen,...

Zo vonden we snel een kot naar onze keuze en ook de uitleg en bespreking van het huurcontract verliep heel vlot en duidelijk!

Nogmaals een heel grote MERCI voor alles en aan de juffrouw die ons zo goed heeft begeleid :  DANK U WEL!

door Tom Lecointere
Flat: RO19-D0201
, Rodestraat 19-23
Blindestraat 22 Studio Studenten Antwerpen kot bemeubelde studio

Bonjour!

 

Suite à notre entrevue de mercredi passé, Antoine a participé à l'après midi portes ouvertes de samedi.

Durant les 2 jours précédents, nous avons fait de la pub pour votre société, d'ailleurs 2 de ses copains l'ont accompagné . Eux aussi ont trouvé leur coup de coeur!

Je voulais sincèrement vous remercier car mon fils est revenu à Bruxelles enchanté par l'organisation, l'accueil et l'écoute que toute l'équipe lui a accordé.

C'est important pour nos jeunes de se sentir" bien"!

Encore Bravo et merci pour toute l'énergie, la gentillesse et la disponibilité auxquelles nous avons eu droit !!!

Vous êtes une équipe formidable!!

 

Il a bien entendu transmis son coup de coeur à votre collègue.

Comme convenu,c'est avec énormément de plaisir que nous viendrons le dimanche 26 juin à 13H pour conclure le contrat.

Belle journée.

 

Nadine Genin , la maman d 'Antoine Marteaux

door Genin Nadine
Flat: BL22-0201
, Blindestraat 22
Rodestraat 19

De Rodestraat 19 blijft toch nog een van de beste complexen in Antwerpen. Het is er rustig, de binnenplaats is prachtig, het is er ook zeer veilig.
Het leukste is waarschijnlijk dat je echt niets van de stad hoort en dat ook de kamers goed geïsoleerd zijn. Ik heb er zeker de beste jaren van mijn studententijd doorgebracht.
Nog een zeer sterk pluspunt zijn de geweldige bureaus. Die zijn enorm, wat het studeren met een computer erbij gemakkelijk maakt.

door Joeri
Flat: RO19-C0108
, Rodestraat 19-23
Gratiekapelstraat 2 bemeubelde studio studenten kot Antwerpen

De zoektocht naar een kot was erg spannend. Na wat op het internet te zoeken, kwamen mijn ouders en ik uit op de site van Room To Bloom, toen nog First Student Flats. Via de website maakten we een afspraak en de zoektocht ging nu echt van start. We zijn erg warm verwelkomd geweest en de rondleiding begon. Je zag meteen dat alle kamers en studio's mooi verzorgd en goed onderhouden waren. Toen we het gebouw in de Gratiekapelstraat binnen kwamen, waren mijn ouders en ik meteen overtuigd door de studio's die we toen te zien kregen. We hebben dan ook niet getwijfeld. Toen ik in de winter enkele problemen met de verwarming ondervond, wat natuurlijk altijd kan gebeuren, stond er telkens meteen hulp klaar. Ook bij andere problemen, dag en ook nachts staan jullie paraat. Jullie tonen oprechte betrokkenheid naar de studenten door kleine dingen te ondernemen: een speculaas voor Sinterklaas, een hart onder de riem door een mailtje te sturen vlak voor de examens,... Ook hebben jullie heel veel begrip voor onze privacy. Zo zal er nooit onaangekondigd iemand aan onze deur staan en zoeken jullie altijd naar wat verbeterd kan worden aan de gebouwen (nieuwe deuren, deuren komen schilderen, ramen komen kuisen,...). Met spijt in het hart verlaat ik na dit schooljaar Antwerpen, en dus mijn erg geliefde kot, en zet ik mijn parcours verder in Leuven. DOE ZO VERDER ROOM TO BLOOM!!!

door Jolien Snijers
Flat: GR02-0104
, Gratiekapelstraat 2

Pages