Language Switcher Fallback

Opendeurdagen

In het late voorjaar, vanaf eind april, starten ieder jaar de kijkdagen van Room to Bloom. Ook in 2020 hopen wij weer heel wat kandidaat-huurders te mogen ontvangen.

2020 is echter atypisch door de Corona-crisis waar we ons momenteel in bevinden. Het maakt het moeilijk om een planning te maken, zolang we geen garanties hebben over de timing van huidige maatregelen.

Toch willen we bij Room to Bloom niet stil blijven zitten en zijn we gestart met het inplannen van onze opendeurdagen. Deze zullen, tot nader bericht, gewoon beginnen vanaf zaterdag 25 april 2020. Mocht het noodzakelijk zijn, zullen wij het nodige doen om de reeds geboekte afspraken te verplaatsen, met respect voor de chronologie.

Neem je ook graag deel aan onze opendeurdagen deze lente? Schrijf je dan in via onze website. Je komt dan terecht in onze wachtlijst en ontvangt na goedkeuring je uitnodiging om ons online agenda te raadplegen. Heel handig natuurlijk, want je kiest dus zelf het gepaste tijdstip uit voor je rondleiding en noteert erbij wat je van ons verwacht te kunnen zien.

 

We wensen iedereen een goede gezondheid, een zo fijn mogelijke tijd met het gezin en veel plezier in de zoektocht naar een leuke studentenwoning voor het volgende academiejaar!

Graag tot binnenkort!

 

Het Room to Bloom-team